Je ontvangt de aandelen in de BUX Zero app op het moment dat je aan alle criteria van de actie voldoet. Dit is onder andere:

• Je hebt je aangemeld voor de BUX Zero wachtlijst;
  • Je hebt een account gecreeerd in de BUX Zero app na lancering;
  • Je hebt geld gestort op je BUX Zero account;
  • Je hebt 3 maanden na opening van je account ten minste €1 op je BUX Zero account staan;
  • Je hebt binnen de eerste 3 maanden na opening van je account minstens 3 trades geopend of gesloten.

Dit betekent dat je de gratis aandelen op zijn vroegst drie maanden na het openen van je BUX Zero account kunt ontvangen, aangezien je op dat moment pas aan de laatste criteria kunt voldoen.