Als je een nieuwe telefoon hebt, of je de BUX X app ook op een ander toestel zou willen bedienen, doe je het volgende om in je bestaande account in te loggen:

1. op het startscherm, ipv op Ja of Nee te klikken, scroll je naar beneden en klik je op 'Ik heb al een account - Login',
  2. voer hier je e-mailadres in
  3. als je je wachtwoord vergeten bent, klik je op 'Wachtwoord vergeten'. We sturen je dan een e-mail met reset/aanmaak link,
  4. maak je nieuwe wachtwoord aan en bevestig,
  5. log in met je gelinkte emailadres en nieuwe wachtwoord.

Let op: als je per ongeluk op Ja geklikt hebt op het startscherm, maak je automatisch een nieuwe account aan. Is dit het geval, verwijder je de app en installer je het opnieuw en volg je vervolgens de stappen hierboven.

Als je nog steeds problemen hebt met inloggen, neem dan even contact op met de BUX Support.