Het mooie aan een BUX X Groep is dat je alle open trades ('Posities') van alle leden kunt zien en kunt bestuderen.

Je kunt eenvoudig een Groep aanmaken, dit doe je als volgt:

• Klik op de bliksemschicht in het menu, je komt nu op een pagina met een rood scherm terecht.
  • Druk vervolgens op 'Starten' naast 'Groepen', dit brengt je naar het scherm waar je een BUX X Groep aan kunt maken.
  • Volg de instructies en nodig vrienden uit voor je Groep.
  • Dat is het!

Groepen kunnen alleen worden aangemaakt door seriousBUXers en actieve funBuxers.

Je kunt de activiteiten van alle leden als volgt bekijken:

• Klik in de Groep rechtsbovenaan op de Groepsafbeelding.
  • Hier zie je een lijst met alle leden van de Groep.
  • Wanneer je op de profielfoto klikt van een lid, dan kom je terecht op zijn of haar profielpagina.

Let op: Alleen de BUXer die de Groep heeft aangemaakt kan mensen uitnodigen. Het maximaal aantal leden in de groep is 250. Bij meer leden wordt het een chaos, verwachten we.