Met BUX X maken we traden toegankelijk voor iedereen. Om nieuwe gebruikers te helpen met traden hebben we een Trading coach ontworpen.

Je vindt de BUX X Trading coach via het icoontje in de rechterbovenhoek (wit shirt, zwarte stropdas, niet te missen!) Klik op de coach en je vindt essentiële tips, trucs, lessen en andere dingen die je moet weten om een goede BUX-trader te worden.

Als je het icoontje niet ziet, ga dan naar je Profiel (icoon van een poppetje) > Settings en scroll helemaal naar beneden om te controleren of 'Coach' aan of uit staat. Als het uit staat, dan kun je erop klikken om het aan te zetten.

Heb je nog meer vragen, stuur ons dan een e-mail naar support-x@getbux.com.