Met BUX X maken we traden toegankelijk voor iedereen. Om nieuwe gebruikers te helpen met traden hebben we een Trading Coach ontworpen.

Je kan de BUX X Trading Coach vinden via het icoontje in de rechter bovenhoek (wit shirt, zwarte stropdas, niet te missen!). Klik hierop en je vindt essentiële tips, tricks, lessen en andere dingen die je moet weten om een goede BUX trader te worden.

Mocht je het icoontje niet zien, ga dan naar je Profiel scherm (icoon van een poppetje) > kies Settings > scroll helemaal naar beneden om te checken of "Coach" aan of uit staat. Als het uit staat, dan kun je erop klikken om het aan te zetten.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar BUX Support.