Met BUX maken we traden toegankelijk voor iedereen. Om nieuwe gebruikers te helpen met traden bij BUX en in het algemeen, hebben we een Trading Coach gemaakt!

Je kan de BUX Trading Coach vinden via het icoontje in de rechter bovenhoek (wit shirt, zwarte stropdas, niet te missen!). Klik hierop en je vindt essentiële tips & tricks, lessen en dingen die je moet weten om een goede BUX trader te worden.

Mocht je het icoontje van de stropdas niet zien, ga naar je Profiel scherm (menselijk poppetje rechts) > kies Settings > scroll helemaal naar beneden om te checken of je Coach aan of uit staat. Als het uitstaat, klik erop om het aan te zetten.

Wat je ook kunt doen, is onze geweldige Trading Tips voor Beginners op onze website bekijken.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar BUX Support.