Wil je je trading skills testen?

Maak dan een BUX X Battle aan voor je vrienden of voor willekeurige gebruikers.

De persoon met het hoogste rendement op zijn of haar investeringen wint!

Dit is hoe het werkt:

• Wanneer je een Battle aanmaakt, kunnen andere BUXers meedoen.
  • Elke Battle heeft een tijdslot van 1 uur waarin je de uitnodiging kunt accepteren of kunt verwijderen. (Aangegeven door de groene lijn)
  • Wanneer een Battle is begonnen kun je deze niet meer verlaten totdat de Battle voorbij is.
  • Je kunt ook de lengte van de Battle kiezen, het weekend telt hierin niet mee.

Klik hier om te lezen hoe de winst in de Battle wordt berekend.

Tip: Je kunt aan 5 Battle's tegelijk meedoen.

Veel succes!