Er kunnen een aantal redenen zijn voor een grijze, niet werkende tade knop. De meest voorkomende zijn:

• De markt is gesloten.
  • Je hebt nog niet alle vereiste details ingevuld, zoals het kiezen van pijl omhoog of omlaag en bedrag.
  • Je kunt ons dan bellen om een trade te plaatsen of te wijzigen. Ons telefoonnummer is +31 85 888 5505.

Als geen van de bovengenoemde oorzaken van toepassing is, dan is er misschien sprake van een technisch probleem. Je kunt dan het best contact opnemen met onze Support Team voor snelle assistentie. Overigens verhelpt het opnieuw opstarten van de app veel problemen. Wij raden aan dat je probeert alvorens je contact met ons opneemt.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, stuur dan een mail naar support@getbux.com.