Er zijn een aantal redenen voor een mogelijk niet werkende Trade-knop.

De meest voorkomende zijn:

• De markt is (tijdelijk) gesloten
  • Je hebt nog niet alle details ingevuld voor het maken van een Trade

Echter, als beiden niet van toepassing zijn, dan is er waarschijnlijk een technisch probleem:

• De app is vastgelopen
  • Er is een miscommunicatie met onze server

Als er een technisch probleem is, sluit dan de app volledig af. Zodra je dit hebt gedaan, kun je de app opnieuw opstarten.

Als de Trade-knop het vervolgens nog steeds niet doet, neem dan contact op met support@getbux.com.