Wanneer je ervoor kiest om je aan te melden via je e-mailadres, dan kun je toegang tot BUX krijgen door simpelweg je e-mailadres te verifiëren. Er zijn echter wel eens foutmeldingen. De meest voorkomende foutmeldingen zijn:

1) De registratie van je e-mail is niet voltooid:

Wanneer je je e-mailadres en wachtwoord hebt ingevuld bij het aanmelden, sturen wij je een e-mail met een link waarop je kunt klikken om je e-mailadres te verifiëren.

- Als je geen e-mail hebt ontvangen, kijk dan in je “ongewenste e-mail”-folder.

- Als je de e-mail nog steeds niet kunt vinden, kijk dan of je wel het juiste e-mailadres hebt ingevuld.

- Als je beiden hebt gecontroleerd, probeer je dan nogmaals aan te melden.

- Als het nog steeds niet werkt, dan is er mogelijk iets mis met je e-mailaccount (zie punt 2 hieronder).

- Als je de e-mail eenmaal goed hebt ontvangen en je klikt op de link, dan ga je daarna terug naar de BUX app om opnieuw in te loggen.

- Als dit niet werkt, dan moet je ervoor zorgen dat je een goed werkende internetverbinding hebt als je op de link in de e-mail klikt. Probeer het dan nogmaals met een goede internetverbinding.

2) Er is iets mis met je e-mailaccount:

Soms is het mogelijk dat er iets mis is met je e-mailaccount. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als je e-mailaccount nog niet helemaal goed geregistreerd is (bijvoorbeeld als je net een nieuw e-mailadres hebt aangemaakt) of dat er iets mis is met je e-mail/wachtwoord combinatie. Om er zeker van te zijn dat je e-mailaccount in orde is, raden wij je aan om een test-mail naar jezelf of een bekende te sturen om te kijken of deze goed werkt. Als deze e-mail goed aankomt, dan weet je dat je e-mail goed is geregistreerd. Daarnaast kun je ook kijken of je correct bij je e-mail bent ingelogd door even uit te loggen en weer bij je e-mailaccount in te loggen. Indien beiden in orde zijn, probeer dan om je opnieuw te registreren.

Als je na bovenstaande oplossingen nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met ons Support Centrum via support@getbux.com