Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van je Facebookaccount, dan kun je mogelijk heel gemakkelijk directe toegang krijgen tot de BUX app. Wanneer je echter een foutmelding krijgt bij het aanmelden via je Facebookaccount, is de kans groot dat het een van de volgende problemen betreft:

1) Je Facebookgebruikersnaam of wachtwoord is verkeerd of je hebt deze onlangs nog veranderd.

Probeer met je telefoon in te loggen op Facebook door middel van de Facebook app. Om er zeker van te zijn dat je gebruikersnaam/wachtwoord combinatie goed is, kun je even uitloggen op Facebook en daarna weer inloggen op Facebook. Wanneer dit lukt zou je ook gebruik moeten kunnen maken van je Facebookaccount om bij BUX in te loggen.

2) Je hebt BUX geen toestemming gegeven om je Facebook account op je telefoon te gebruiken om bij BUX in te loggen:

Als je gebruikersnaam/wachtwoord combinatie goed is, dan moet je mogelijk de BUX app nog goedkeuring geven om je Facebookaccount op je telefoon te gebruiken. Dit kun je doen door de volgende stappen te doorlopen:

- Ga op je telefoon naar de menu “Instellingen”.

- Scroll vervolgens naar beneden tot je Facebook ziet staan.

- Klik op “Facebook” om het menu te openen.

- Daarna moet je in de kolom met de naam “Sta deze app toe om uw account te gebruiken” het schakelaartje op “Aan” zetten.

- Als deze al op “Aan” staat, zorg dan dat je deze eerst “Uit” schakelt en dan weer “Aan” om deze optie te herstellen.

- Je zou nu in staat moeten zijn om je aan te melden bij BUX via je Facebookaccount.

Indien de bovenstaande oplossingen het probleem niet verhelpen, neem dan contact op met ons Support Centrum via support@getbux.com.