Als je jouw wachtwoord bent vergeten, dan kun je gemakkelijk je wachtwoord herstellen door in het inlog-scherm op de “Wachtwoord vergeten” knop te klikken. Het is dan mogelijk om je e-mailadres in te voeren in de pop-up die verschijnt. Wij versturen je vervolgens een email om je wachtwoord te veranderen. Zorg ervoor dat het e-mailadres die je invuld gelinkt is met een bestaand account.

Als je verder vragen hebt met betrekking tot het veranderen van je wachtwoord, contacteer ons via email op support@getbux.com

Als je toch nog vragen hebt over dit onderwerp, neem dan gerust even contact op met de BUX Support.