Als je een tijdje hebt geoefend met funBUX en en je begrijpt hoe handelen met BUX X werkt, dan kun je gaan traden met echt geld. Je kunt je funBUX-account dan omzetten naar een seriousBUX-account en met echt geld gaan handelen.

Wil je naar seriousBUX overstappen, ga dan naar het '%' scherm, klik op 'CASH' en vervolgens op 'GELD STORTEN'. Tijdens het aanmeldingsproces upload je een geldig ID-document (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), vul je enkele persoonlijke gegevens in en beantwoord je enkele vragen. Als alles goed gaat, ben je niet langer dan vijf minuten bezig!*

Wil je terug naar funBUX, dan kun je altijd je posities sluiten in seriousBUX en al je cash opnemen. Vervolgens zie je automatisch de optie 'SWITCHEN NAAR FUNBUX' verschijnen.

seriousBUX werkt overigens precies zoals funBUX; het enige verschil is dat het nu om echt geld gaat.

* Houd er rekening mee dat het momenteel niet mogelijk is voor personen die buiten de VK wonen om de de registratie te voltooien. Voor meer informatie, klik hier.