Als je een tijdje hebt geoefend met funBUX en je denkt te begrijpen hoe investeren met BUX werkt, dan kun je beginnen met het investeren van echt geld. Je kunt je funBUX account dan omzetten naar een "seriousBUX" account en met echt geld gaan handelen.

Om naar seriousBUX te overstappen ga je naar het '%' scherm, klik je daar op 'CASH' en vervolgens op 'GELD STORTEN'. Het aanmeldingsproces bestaat uit het uploaden van een geldig ID document (paspoort, identiteitskaart, of rijbewijs), het invullen van persoonlijke gegevens, en het beantwoorden van enkele vragen. Als alles goed gaat, ben je  niet langer dan vijf minuten bezig!

Wil je terug naar funBUX, kan dit ten alle tijden door je posities te sluiten en al je cash terug te storten. Dan zie je vanzelf de optie 'SWITCHEN NAAR FUNBUX' verschijnen.

SeriousBUX werkt overigens precies zoals funBUX; het enige verschil is dat het nu om echt geld gaat.

Bekijk ook eens dit artikel (in het Engels) voor meer informatie over hoe het is om met echt geld te handelen!

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar BUX Support.