Ja, funBUX is inderdaad een demo account. Wij willen onze gebruikers de mogelijkheid geven om eerst bekend en comfortabel te worden met de BUX X app alvorens echt geld te investeren. Met funBUX kun je oefenen met nep geld. Deze valuta is enkel intern en virtueel en vertegenwoordigt geen echte euro's. Ondanks dat het om een demo account gaat, werkt funBUX precies hetzelfde als seriousBUX - het type BUX account waarmee je met echt geld kunt investeren.

HOE CREEER JE EEN FUNBUX ACCOUNT? EASY! HIER IS HOE:

Een funBUX account aanmaken is heel simpel:

• je downloadt de app en op het startscherm klik je op Ja of op Nee, afhankelijk van wat jouw antwoord op de vraag is (vraag: Heb je ervaring met trading?).
  • Daarna maak je een gebruikersnaam aan en klaar is kees!
  • Een emailadres kun je gelijk koppelen, maar is optioneel en kan ook op een later moment*.

*Mocht je de app verwijderen en opnieuw moeten inloggen, dan heb je wel een gekoppelde email-adres nodig.

Voordat je de app gebruikt, word je door een korte 'tour' meegenomen, deze laat je zien wat de meest belangrijke functies zijn zodat je je met je eerste trades kunt orienteren.

Als je denkt klaar te zijn voor het echte werk, dan kun je jouw account omzetten naar een seriousBUX account (zie: Handelen met echt geld: hoe doe ik dat?).

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar BUX Support.