Ja, funBUX is inderdaad een demo account. Wij willen onze gebruikers de mogelijkheid geven om eerst bekend en comfortabel te worden met de BUX X app alvorens echt geld te investeren. Met funBUX kun je oefenen met nep geld. Deze valuta is enkel intern en virtueel en vertegenwoordigt geen echte euro's. Ondanks dat het om een demo account gaat, werkt funBUX precies hetzelfde als seriousBUX - het type BUX account waarmee je met echt geld kunt investeren.

Als je denkt klaar te zijn voor het echte werk, dan kun je jouw account omzetten naar een seriousBUX account (zie: Handelen met echt geld: hoe doe ik dat?).

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar BUX Support.